Jaloezieën

Jaloezieën

Van trendy... tot tijdloos. Van sfeervol... tot zakelijk.

Onze horizontale jaloezieën collectie is verkrijgbaar in meer dan 250 verschillende kleuren en dessins. Van trendy... tot tijdloos. Van sfeervol... tot zakelijk. De horizontale jaloezieën worden vervaardigd van aluminium. De jaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar.

De collectie is leverbaar in diverse lamelbreedtes: 16mm, 25mm 35mm en 50mm. Aluminium jaloezieën worden full colour geleverd: boven- en onderlijst, koorden en andere elementen worden kleur gecoördineerd uitgevoerd.

Speciale uitvoeringen

Wij kunnen voor u onderstaande speciale uitvoeringen maken zodat de jaloezie een uniek product wordt helemaal aangepast aan uw wensen. Houten bovenkoof & onderlat voor 50mm aluminium jaloezieën - U kunt de 50 mm jaloezie uitvoeren met houten koof en/of houten onderlat het geen een extra sfeervolle uitstraling geeft. Ladderband Bij de 50mm jaloezieën kunt u kiezen voor ladderband in plaats van ladderkoord. Het ruime assortiment van kleuren geeft u alle mogelijkheden voor opvallende contrasten of subtiele accenten. Door het toepassen van ladderband verdwijnen tevens voor een groot gedeelte de gaatjes uit het zicht.

Bijzondere modellen - Ronde vormen, driehoek en vijfhoek vormen zijn leverbaar in 25mm jaloezieën. Bij elk model kunnen de lamellen op iedere gewenste stand getuimeld worden. Per model verschillend kunnen de jaloezieën niet of gedeeltelijk op-en neer gelaten worden. Meerdere kleuren in één jaloezie Door te spelen met kleuren creëert u raamdecoratie met een persoonlijk accent. Kies een basiskleur voor de jaloezie en bepaal waar er lamellen van een andere kleur geplaatst moeten worden. 2 in 1 jaloezie Het is mogelijk om twee aparte bedienbare jaloezieën in één bovenbak te bestellen.

ThermoStop Jaloezieën kunnen in 3 tal kleuren uitgevoerd worden met thermostop coating op de achterzijde van de lamel. Ideaal voor bijvoorbeeld dakramen, hierdoor houdt de jaloezie in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. De zilverkleurige laag met een hoge reflectiewaarde zorgt voor een prima warmtewering.

Badkamerkwaliteit

De gehele 16 en 25mm jaloezie collectie is verkrijgbaar in badkamerkwaliteit. De boven en onderlat wordt voorzien van een transparante coating. Ook is de bovenbak en onderlat leverbaar van aluminium materiaal in de kleuren wit, aluminium of beige. Zijgeleiding Dak- en Tuimelramen Spandraden - Voor deuren, dak- en tuimelramen kan de jaloezie vastgezet worden met twee of meerdere spandraden. Maximale maat bij hellingshoek van 45° is 120cm bij 120cm voor 25 mm jaloezieën.

Vanaf 80 cm breedte is een 3 de middenkabel noodzakelijk. Bij rechte plaatsing tegen het kozijn zijn spandraden leverbaar bij 16, 25, 35 en 50 mm jaloezieën.

Bediening

Standaard wordt de 16, 25 en 35mm jaloezieën geleverd met een optrekkoord en transparante tuimelstaaf. Alle koorden worden in kleur geleverd. De 50mm jaloezie wordt uitgevoerd met optrek-en tuimelkoord.

Monocomando

Monocomando met kettingbediening Optioneel kunnen de 16/ 25 mm jaloezieën worden uitgevoerd met monocomando bediening. Dit is een kettingmechanisme waar u de jaloezie mee kunt tuimelen en op- en neerlaten. Monocomando met eindlooskoord Optioneel kunnen de 16 en 25mm jaloezieën worden uitgevoerd met eindloos koord in de kleur wit/grijs. Hiermee kunt u de jaloezie tuimelen en op en neer laten. De jaloezieën zijn ook leverbaar met electrische bediening. Hierbij kan men kiezen voor het alleen tuimelen, of tuimelen en op-en neerlaten van de jaloezie. Standaard electrische bediening doormiddel van Trafo en wandschakelaar. Bediening c.q. besturing van electrische jaloezieën biedt een scala aan mogelijkheden. Infrarood afstandbediening doormiddel van ontvanger en handzender of afstandbediening hoogfrequent doormiddel van ontvanger en draadloze wandschakelaar of hoogfrequente handzender.

Ook bestaat de mogelijkheid om meerdere jaloezieën doormiddel van 1 schakelaar of handzender te bedienen. Verder zijn er mogelijkheden voor groepsbediening, bediening doormiddel van een zonautomaat of tijdschakelaar en centrale bediening.

Garantie

De horizontale jaloezieën zijn niet alleen zeer elegant, maar tevens van topkwaliteit door het gebruik van de allerbeste materialen. Wij geven daarom, bij gebruik, en behandeling volgens de instructie, een garantie van 12 maanden na aankoop. Deze garantie heeft betrekking op materiaal en fabricage fouten.

Levertijd

De speciaal voor u op maat gemaakte horizontale jaloezieën worden binnen 10 werkdagen geleverd.

24 uur service

Wij zijn 24 uur bereikbaar voor storingen en reparaties, ook in het weekend.

100 % tevredenheid

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit.

Gratis werkopname

Gratis werkopname met advies en scherpe offerte.

Vakspecialist

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering.