Lamelgordijnen

Lamelgordijnen

Voor ieder interieur een passende oplossing, thuis én op de werkplek!

Wij bieden U een brede collectie lamellen. Door het ruime assortiment is er voor ieder interieur een passende oplossing, thuis én op de werkplek! Er is een breed scala aan sfeervolle kleuren en dessins. De Zonnelux lamelgordijnen worden perfect voor u op maat gefabriceerd.

U kunt een keuze maken uit ruim 450 uitvoeringen. Hierbij maakt men onderscheid tussen textiel, aluminium en kunstof, van brede tot smalle lamellen, 52mm, 70mm, 89mm en 127mm.

Ook kan bij kunstof lamellen een keuze worden gemaakt tussen recht en gebogen lamellen.

Deur/raam situatie

Twee apart te bedienen verticale lamelgordijnen in één rail zijn uitermate geschikt voor een deur/raam situatie. Door het toepassen van één kantelmechanisme staan de lamellen altijd in gelijke stand.

Schuin oplopende ramen

Voor schuin oplopende ramen is een verticale jaloezie de uitkomst. De rail wordt in deze situatie schuin geplaatst.

Ronde ramen & erkersituaties

Voor ronde ramen en ronde of gebogen erkersituaties kunnen wij lamelgordijnen leveren die geheel voor u op maat gemaakt worden.

Dak- en tuimelramen

De verticale lamelgordijn met boven- en onderrail is goed toepasbaar voor dak- en tuimelramen en voor situaties waar beweging van de lamellen niet is gewenst.

Kleurencombinaties

Door meerdere kleuren in één verticaal lamelgordijn te verwerken kunnen de lamellen optimaal op Uw interieur worden afgestemd.

Ketting en koord

Standaard worden onze lamelgordijnen geleverd met bedieningskoord en kantelketting.

Koord en elektrisch kantelen

Het openen en sluiten van de jaloezie gebeurt door middel van koord. Het kantelen van de lamellen gebeurt door middel van een afstandsbediening voor extra bedieningsgemak.

Volledig elektrische bediening

Zowel het openen en sluiten van de lamellen als het kantelen van de lamellen gebeurt elektrisch. Bediening is mogelijk met een afstandsbediening, schakelaar of volledig automatisch gestuurd.

Garantie

Uiteraard geven wij garantie op ons trotse product. Wij leveren topkwaliteit en geven daarom 1 jaar garantie op fabricage en materiaalfouten na aankoop, bij gebruik en behandeling volgens instructie.

Levertijd

De speciaal voor u op maat gemaakte verticale lamelgordijnen worden binnen 10 werkdagen geleverd.

24 uur service

Wij zijn 24 uur bereikbaar voor storingen en reparaties, ook in het weekend.

100 % tevredenheid

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit.

Gratis werkopname

Gratis werkopname met advies en scherpe offerte.

Vakspecialist

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering.