Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Onze paneelgordijnen creëren een aangename sfeer.

Onze paneelgordijnen zijn gemaakt van brede verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden, creeren een aangename sfeer. De collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde stoffen in diverse kleurstellingen.

Toepassingen

Paneelgordijnen zijn mooi voor schuifpuien en grote raampartijen. Ook kunt u ze als scheidingswand gebruiken en op die manier één ruimte opdelen in twee. Zo kunt u bijvoorbeeld uw garderobe afscheiden van de hal of het kinderbed scheiden van de speelruimte. Daarnaast zijn paneelgordijnen ideaal te gebruiken om een rommelige kastenwand uit het zicht te laten verdwijnen.

Decoratief

Voor het optimaal afstemmen van het paneelgordijn op uw interieur, kunt u verschillende panelen in één gordijn combineren. Dit kan met verschillende uni kleuren of door combinatie van uni en dessin panelen. Zo heeft u altijd een uniek paneelgordijn.

Uitvoeringen

De rails kan kunnen uitgevoerd worden met een handbediening door middel van een transparante trekstang en door koord bediening. De koordbediening kan zowel aan de linker en aan de rechterzijde geplaatst worden. Tegen meerprijs kunt u de uitvoering middensluiting ook met een dubble bediening bestellen.

Rails

De rails voor de paneelgordijnen zijn leverbaar in een drietal uitvoeringen. U kunt kiezen uit een 3, 4, of 5 sporenrail. Afhankelijk van uw wensen ten aanzien van bediening en breedte van de panelen, kunnen de diverse rails uitgevoerd worden met 3, 4, 5, 6, 7, 8, of 10 panelen. De rails zijn leverbaar met een zijsluiting, alle panelen naar 1 zijde of middensluiting, waarbij de panelen bij opening beide zijden opschuiven. De maximale afmeting is afhankelijk van het gekozen rail.

Garantie

Uiteraard geven wij garantie op ons trotse product. Wij leveren topkwaliteit en geven daarom 1 jaar garantie op fabricage en materiaalfouten met uitzondering van krimpen en verkleuren binnen de vermelde marges, bij gebruik en behandeling volgens instructie

Levertijd

De levertijd op onze paneelgordijnen is gemiddeld 2 weken

24 uur service

Wij zijn 24 uur bereikbaar voor storingen en reparaties, ook in het weekend.

100 % tevredenheid

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit.

Gratis werkopname

Gratis werkopname met advies en scherpe offerte.

Vakspecialist

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering.