Rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn door ons geleverd staat garant voor optimaal woonplezier, kwaliteit en comfort.

Wij hebben een grote diversiteit aan stofsoorten in haar collectie. Door ons is een sfeervolle en eigentijdse collectie rolgordijnen samengesteld. De collectie is gericht op de hedendaagse trends in stofsoorten, kleur, dessin, structuur en materiaal.

Een rolgordijn door ons geleverd staat garant voor optimaal woonplezier, kwaliteit en comfort. Er zijn verduisterende of niet verduisterende kwaliteiten leverbaar in polyester en een combinatie van katoen en polyester.

Gestoffeerde onderlat

Onze rolgordijnen worden standaard voorzien van een gestoffeerde onderlat. Hierdoor krijgt het rolgordijn een extra strakke uitstraling. Bovendien heeft een verduisteringsrolgordijn geen gaatjes in de stof bij de onderlat door stiknaden.

Cassette rolgordijn

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten cassette systemen in de kleuren wit, aluminium en zwart in ronde of vierkante cassette. Ons cassette rolgordijn bestaat uit gemoffelde aluminium profielen voor de zijgeleiding en de beschermcassette. Het cassette rolgordijn is alleen toepasbaar voor rechte raamsituaties. De rolgordijnen zijn bedoeld voor semi- of volledige verduistering. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw slaap en of kinderkamer geheel verduisteren. De cassette rolgordijnen worden standaard geleverd met kettingbediening. Optioneel zijn de cassettes te leveren met veermechanisme of electrische bediening. De rolgordijnstof zorgt in combinatie met de zijgeleiding voor een aangename lichtregeling en optimale klimaatbeheersing in zowel zomer als winter

Dak- en tuimelramen

Voor dak-en tuimelramen bieden wij u een rolgordijn met veermechanisme met kunststof zijgeleiding of met 2 transparante stoppers zodat u het rolgordijn op verschillende standen kunt zetten en hierdoor optimaal het licht kunt regelen. Met de rolgordijnen voor dak- en tuimelramen blijven er altijd bepaalde lichtkieren ontstaan.

Spankabels

Voor speciale situaties kan het rolgordijn met spankabels worden uitgevoerd.

Schulpranden

Schulpranden geven uw rolgordijn een finishing touch. Voor het extra accentueren van uw rolgordijn bieden wij U een diversiteit aan schulpranden. Strakke, elegante en sfeervolle uitvoeringen die voorzien zijn van roedes of biesbanden naar uw wens uitgevoerd.

Bij ons heeft u de keuze uit maar liefst elf verschillende schulpranden. 4 typen schulpranden worden geleverd met een roede aan de onderzijde. Er is keuze uit verschillende materialen: messing, chroom, kersen en grenen hout en aluminium mat geborstelde roedes. De roedes worden afgewerkt met stijlvolle eindknopjes verkrijgbaar in diverse vormen en materialen. De schulpranden kunnen ook voorzien worden van zeilringen.

Vele schulpranden kunnen voorzien worden van een transparante folie tussen de rolgordijn stof waardoor de schulprand een strakker aanzicht krijgen.

De schulpranden zonder roede worden standaard tweezijdig afgebiesd. Schulpranden in verduisteringsstoffen worden om technische redenen aan één zijde afgebiest.

Zeilringen

De rolgordijnen kunnen om ze een extra decoratieve uitstraling te geven, uitgevoerd worden met zeilringen. De zeilringen zijn er in 6 verschillende kleuren, en kunnen boven de onderlat geplaatst worden of in de schulpranden.

Ketting

Voor het bedieningsgemak worden onze rolgordijnen standaard uitgevoerd met een kettingbediening.

Veermechanisme

Op speciaal verzoek kan uw rolgordijn worden voorzien van een veermechanisme. U kunt het rolgordijn tot op iedere hoogte laten zakken. Dit gebeurt door middel van bediening van de onderlat.

Garantie

Uiteraard geven wij garantie op ons trotse product. Wij leveren topkwaliteit en geven daarom 1 jaar garantie op fabricage en materiaalfouten na aankoop, bij gebruik en behandeling volgens instructie.

Levertijd

De levertijd op onze rolgordijnen is gemiddeld 2 weken.

24 uur service

Wij zijn 24 uur bereikbaar voor storingen en reparaties, ook in het weekend.

100 % tevredenheid

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit.

Gratis werkopname

Gratis werkopname met advies en scherpe offerte.

Vakspecialist

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering.