Screens

Screens

Uitstekende bescherming bij verschillende zonnestanden

De ideale zonwering wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent. Deze zonneschermen zijn weinig windgevoelig en juist daarom zeer geschikt voor toepassing bij hoge gevels. Ze worden neergelaten en omhoog gehaald via railgeleiders. Deze verticaal hangende schermen zijn doorgaans optimaal zon- en warmtewerend en gemaakt van glasvezeldoek. 's Winters kan vlakhangende buitenzonwering, dankzij het isolerend vermogen, een flinke bijdrage leveren aan de energiebesparing. Ten koste van het uitzicht hoeft dit niet meer te gaan: het is leverbaar in goed en redelijk doorzichtige weefsels. Een voordeel van vlakhangende zonneschermen is de uitstekende bescherming bij lage zonnestanden.

De doeken

Voor deze vlakhangende zonwering wordt een speciaal soort doek gebruikt, dat wordt geweven uit draden van glasvezel. Het doek is oersterk en lichtecht en is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren. Het wordt spanningvrij afgewerkt, waardoor het altijd vlak hangt. Screendoek is enigszins open van structuur, waardoor het zicht van binnen naar buiten behouden blijft. De inkijk van buiten naar binnen is overdag echter vrijwel nihil. Screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor ca. 85 % van de zonnewarmte buiten blijft. Een uitkomst, deze weinig opvallende, maar uiterst effectieve zonwering.

De bediening

Kleinere screens kunnen worden bediend d.m.v. band, koord of staaldraad, grotere d.m.v. een windwerk met slingerstang. Het bedieningspunt kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Het summum van comfort is natuurlijk elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening. Nog comfortabeler is automatische besturing, waardoor de screens zakken of juist worden opgehaald als de weersomstandigheden daartoe aanleiding geven.

24 uur service

Wij zijn 24 uur bereikbaar voor storingen en reparaties, ook in het weekend.

100 % tevredenheid

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit.

Gratis werkopname

Gratis werkopname met advies en scherpe offerte.

Vakspecialist

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering.