Silhouette gordijnen

Silhouette gordijnen

Een stijlvolle en exclusieve uitstraling

Onze Silhouette gordijnen geven uw woonomgeving een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het product straalt de klasse, warmte en comfort uit van gordijnen en vitrages. Daarnaast heeft Silhouette als prettige eigenschap dat de lichtinval door het kantelen van de lamellen volledig naar wens kan worden afgestemd. Onze Silhouette gordijnen zijn door deze eigenschappen geschikt voor iedere woonomgeving en ook uitermate geschikt voor representatieve kantoorruimtes.

Stoffen

Onze Silhouette gordijnen worden gemaakt van 100% polyester. Deze stof is antistatisch en behandeld tegen het aantrekken van stof en vuil. De Silhouette gordijnen zijn verkrijgbaar in 3 kwaliteiten en 20 kleurvarianten, te weten 8 uni transparante kleuren, 4 uni verduisterende kleuren en 8 kleuren in een transparante dessin kwaliteit.

Zonnelux Silhouette® gordijnen geven uw woonomgeving een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het product straalt de klasse, warmte en comfort uit van gordijnen en vitrages. Daarnaast heeft Silhouette als prettige eigenschap dat de lichtinval door het kantelen van de lamellen volledig naar wens kan worden afgestemd. Zonnelux Silhouette® gordijnen zijn door deze eigenschappen geschikt voor iedere woonomgeving en ook uitermate geschikt voor representatieve kantoorruimtes.

Zonnelux Silhouette® gordijnen worden gemaakt van 100% polyester. Deze stof is antistatisch en behandeld tegen het aantrekken van stof en vuil. De Zonnelux Silhouette® gordijnen zijn verkrijgbaar in 3 kwaliteiten en 20 kleurvarianten, te weten 8 uni transparante kleuren, 4 uni verduisterende kleuren en 8 kleuren in een transparante dessin kwaliteit.

Garantie

Uiteraard geven wij garantie op ons trotse product. Wij leveren topkwaliteit en geeft daarom 12 maanden garantie op fabricage en materiaalfouten na aankoop, bij gebruik en behandeling volgens instructie.

Levertijd

Onze Silhouettes worden binnen 15 werkdagen geleverd

24 uur service

Wij zijn 24 uur bereikbaar voor storingen en reparaties, ook in het weekend.

100 % tevredenheid

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit.

Gratis werkopname

Gratis werkopname met advies en scherpe offerte.

Vakspecialist

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering.