Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Elegant en modern

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een smaakvolle collectie vouwgordijnen met een scala aan stoffen. In deze collectie vindt u in totaal meer dan 100 uni stoffen en een grote verscheidenheid aan 3 dimensionale stoffen.

Deze stoffen bieden u de mogelijkheid uw interieur op uw eigen wijze te verfraaien. Onze vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.

De elegante collectie vouwgordijnen wordt altijd geleverd met baleinen. Baleinen zijn ronde staafjes aan de achterzijde van het vouwgordijn, die op regelmatige afstand in het product zijn verwerkt om het vouwgordijn een strakker aanzicht te geven.

Het vouwgordijn is leverbaar in drie bedieningssystemen, namelijk koordbediening, kettingbediening en electrische bediening.

Koordbediening

Het vouwgordijn wordt standaard uitgevoerd met een koordsysteem. Het bovenprofiel en bedieningskoord worden in bijpassende kleur met de stof gecoördineerd. De stof dekt het bovenprofiel volledig af. Het bedieningskoord komt voor het doek door middel van een knoopsgat, dat wordt afgedekt door een flapje van dezelfde stof.

Kettingbediening

Voor grotere vouwgordijnen is een kettingbediening aan te bevelen. Dit systeem wordt in een wit gemoffeld aluminium bovenbakprofiel gemonteerd. Dit wordt door de stof volledig afgedekt. Het kettingmechanisme wordt achter de stof gemonteerd.

Electrische bediening

De electrische bediening functioneert op 24 volt motoren. Dit maakt het optrekken van de vouwgordijnen mogelijk. Standaard electrische bediening doormiddel van Trafo en wandschakelaar. Bediening c.q. besturing van electrische vouwgordijnen biedt een scala aan mogelijkheden. Infrarood afstandbediening doormiddel van ontvanger en handzender of afstandbediening hoogfrequent doormiddel van ontvanger en draadloze wandschakelaar of hoogfrequente handzender.

Ook bestaat de mogelijkheid om meerdere vouwgordijnen doormiddel van 1 schakelaar of handzender te bedienen. Verder zijn er mogelijkheden voor groepsbediening, bediening doormiddel van een zonautomaat of tijdschakelaar en centrale bediening. Afhankelijk van uw wensen kan hiervoor geheel vrijblijvend een gepaste offerte worden gemaakt.

Vouwgordijn met voering

Voor een fraaiere afwerking van de achterzijde kan het vouwgordijn gevoerd worden. Op deze manier bereikt u in de kamer een licht verduisterend effect. Door het extra gewicht van de voering is dit uitsluitend met kettingbediening mogelijk.

24 uur service

Wij zijn 24 uur bereikbaar voor storingen en reparaties, ook in het weekend.

100 % tevredenheid

Geniet van de grootste keus en de beste kwaliteit.

Gratis werkopname

Gratis werkopname met advies en scherpe offerte.

Vakspecialist

Onze vakspecialisten zijn experts op het gebied van zonwering.